magische beheerkosten

Liegende Leny Poppe de Looff

Vandaag vertelt Leny Poppe de Looff groots in BN deStem de rekening voor de eerste 2 miljoen euro aan beheerkosten aan Engel opgelegd te hebben. Vreemd, want in het zelfde artikel geeft ze aan zelf medeverantwoordelijk te zijn voor de situatie. Ze beschrijft dat meerdere gemeentes waaronder Zundert maar ook de Dienst Justitiele Inrichtingen, stelselmatig hun verantwoordlijkheden ontlopen hebben door mensen te verwijzen naar Fort Oranje. Kosten voor de ondersteuning van deze mensen zouden nu bij de verhuurder worden neergelegd. Met andere woorden, corporaties en andere verhuurders zijn in het vervolg ook verantwoordelijk voor de financiele, psychische en andere problemen van hun huurders. Leny lijkt hier een juridisch novum geschapen te hebben.
bndestem interview Leny blz1,   bndestem intv Leny of https://www.bndestem.nl/breda/engel-krijgt-miljoenenrekening-voor-ontruiming-fort-oranje~a61dee05/
 
Hieronder volgen enkele korte overwegingen naar aanleiding van de berichtgeving in de media:
 
– Horen juridisch en communicatiekosten tot beheer? En waarom liegt Leny over het in rekening gebrachte bedrag?

mr. Roozendaal   

-Hoeveel hebben deze grootgraaiers, mrs. Roozendaal en Sanders van AKD en Jack de Vries, al binnen geharkt? Misschien wilt u Jack zelf bellen op 06 53679164 om navraag te doen.
– Bij het verhaal van de beheerkosten hoort volgens de wet rekening en verantwoording. Waar is deze?
 – Heeft de gemeente wel beheer gevoerd? Zelf zegt ze geen huur te hebben geind, daarmee staat wanbeheer eigenlijk al vast. Alle aangerichte schade nog buiten beschouwing gelaten.
 – De rechtmatigheid van het besluit waarop de hele actie is gebaseerd is nog niet vastgesteld. Naar onze stellige overtuiging kan het besluit geen stand houden.

One comment

  1. Schandalig dat vlak voor kerst 2017 de camping is ontruimd.
    Diverse personen kunnen, gelet op hun situatie, nergens anders wonen.
    Nu moeten kansarmen maar op straat slapen met de winter op komst, terwijl duizenden uit het buitenland met alle egards ontvangen worden.
    Hoezo tijd genoeg gegeven te hebben om elders onderdak te regelen! Deze mensen zijn berooid en hebben geen cent te makken, laat staan een huis of kamer te kunnen huren.
    B&W van Zundert schamen jullie je niet en evenzo onze regering.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *