Update Fort Oranje

Update 09 juni 2021

Het is vandaag precies vier jaar geleden dat camping Fort Oranje overvallen is door de criminele samenzwering RIEC waar onder andere de belastingdienst deel van uit maakt. Ook heeft mr. Hans Vetter vandaag vonnis gewezen in het kort geding dat twee belastingambtenaren aangespannen hebben tegen Jan Engel. In echte Vetter stijl, heeft hij wat recht is krom geslagen. Belastingambtenaren die zich bedienen van niet bestaande bevoegdheden om burgers van eigendommen te ontdoen hebben recht op privacy. In stilte en anonimiteit is het beter stelen.

leesexemplaar vonnis kort geding KG ZA 21-342 partijen De Staat – Engel

Ook heeft er weer een ronde getuigenverhoren plaatsgevonden.  Marije is niet verschenen. Guus wist te vertellen wie eindverantwoordelijk was namens de belastingdienst.

Update Oktober 2020.

Het is hier even stil geweest maar de strijd om Fort Oranje gaat door. Dat Fort Oranje kapot moest, is inmiddels bevestigd door de getekende offerte tot sloop of eufemistisch ‘amoveren’. De gemeente heeft opdracht gegeven tot volledige sloop die uiterlijk 23 juni 2019 afgerond moest zijn.

Op 20 oktober vertelde ik bij Potkaars over het RIEC en de parallelen met de plandemie. https://potkaars.nl/blog/2020/10/20/fort-oranje-systeemcorruptie-en-het-riec-jan-engel

Op 7 en 12 Oktober hebben wederom getuigenverhoren plaatsgevonden. Een van de gehoorde getuigen is de directeur van de firma Slufter Beheer B.V., die namens de gemeente Zundert het amoveren heeft begeleid. De heer Basaaron kon geen uitsluitsel geven over de werkzaamheden waarvoor hij € 23.999 ex. BTW per week in rekening heeft gebracht aan de gemeente. De gemeente heeft ook nimmer om financiele verantwoording gevraagd. In totaal bracht Slufter € 1,7 miljoen in rekening. De indruk is ontstaan dat Slufter Beheer B.V., opgericht 4 juli 2017,  twee weken na de inval op 23 juni 2017, een plof B.V. is.

 M. Basaaron

 

In een eerdere ronde verhoren is al komen vast te staan dat Slufter circa € 100.000,- ontving van het takelbedrijf dat € 2 miljoen bij de gemeente in rekening heeft gebracht. Dit bedrijf rekende vervolgens de door haar ontvangen facturen van het sloopbedrijf Stolwerk met een opslag van 20% door aan de gemeente. Bedenk daarbij dat de gemeente geen accountantsverklaring heeft kunnen krijgen voor het project Fort Oranje, dan zou weleens het beeld kunnen ontstaan van ontbrekende financiele controle met als gevolg dat er veel geld kon verdwijnen in zakken van malafide figuren.

Tevens zijn twee ambtenaren van de belastingdienst gehoord. Beide hebben geweigerd vragen te beantwoorden. Geheel volgens de traditie van de dienst van geheime malafide praktijken.

De volgende ronde verhoren zal naar verwachting pas in ferbuari gepland worden. Opgeroepen worden mr. Raymond de Bok en Jorne Kloots. Peter Noordanus, voormalig voorzitter van de veiligheidsregio, Monique Braspenning, ambtenaar van de gemeente Zundert, Guus Broos, voormalig gemeentesecretaris van de gemeente Zundert, en Marije de Bruijn, ex partner van M. Basaaron.

 

Peter Noordanus
Peter Noordanus
Jorne Kloots
Jorne Kloots
Raymond de bok
Raymond de Bok

Kloots en de Bok

Guus Broos
Guus Broos
Marije de Bruijn
Marije de Bruijn
Monique Braspenning
Monique Braspenning

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *