Aankondiging sluiting Fort Oranje

Maffiapraktijken in Zundert, gemeente doet landjepik

Op 9 juni kondigde Leny aan de camping te zullen sluiten, maar er zou een uitgebreid plan zijn om iedereen te helpen. Maar wat verstaat Leny onder helpen? Een andere hardnekkige leugen is de termijn van 1 jaar die de burgemeester zou hebben gegeven. In het voornemen sluiting 10-Jun-2017 11-57-38 wordt deze geheel niet genoemd. Ze is bezorgd over het lot van de bewoners, ondanks de jarenlange verwaarlozing in het verleden? Dus nu Fort Oranje heeft aangegeven zich naar haar besluit te zullen voegen, heeft ze het beheer maar genomen. En?

Bewoners worden door de gemeente weggejaagd, dit is wat Leny bedoeld met helpen. Laat u niet wegsturen!  Het feit dat u niet bent ingeschreven is niet relevant. Mr. van de Corput uit Breda bereidt nog dit weekend een kort geding voor om deze onrechtmatige achterbakse deportaties te stoppen.

Als onderdeel van de gemeentelijke laster campagne wordt er een gerucht verspreid dat Engel een afkoopsom gekregen zou hebben. Dit is onjuist. Engel is zeer strijdlustig en zal komende week met een uitgebreidere reactie komen. Meerdere advocaten bestuderen de besluiten en zullen deze gaan aanvechten.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *