heilige Leny

Leny Poppe-De Looff redt inwoners van Fort Oranje

Poppe-deLooff

Leny

Donderdag 22 juni 2017 heeft burgemeester Leny Poppe-DeLooff ternauwernood weten te voorkomen dat de bewoners van Fort Oranje dakloos zouden worden. Wij zullen een petitie opstellen om te zorgen dat zij volgend jaar in aanmerking komt voor een koninklijke onderscheiding. Die heeft zij zeker verdiend.

Wat is er gebeurd? Welnu, dat geboefte van Fort Oranje had zomaar aangekondigd op 3 juli 2017 de camping te willen sluiten. Alle bewoners zouden dan op straat komen te staan. Alleen door daadkrachtig optreden heeft zij ervoor gezorgd dat de camping open kan blijven. Als noodgreep – om de mensen te redden – heeft zij de camping zelf in beheer genomen.

Hmmm… Wacht even. Wat klopt hier niet? Was het niet Poppe-De Looff zelf die al ruim tien Fort Oranje  probeert te sluiten?  Hadden wij misschien gewoon teveel paddo’s gegeten en was de persconferentie van 9 juni 2017, waarin zij de definitieve sluiting op 4 augustus 2017 van Fort Oranje aankondigde, niet meer dan een hallucinatie? Nee, het was toch echt onze Leny die op de persconferentie benadrukte dat Fort Oranje een rampgebied is dat eigenlijk geen dag langer meer open kan blijven.

Aankondiging sluiting Fort Oranje

Maar als Engel eindelijk haar lang gekoesterde wens in vervulling wil laten gaan door geen weerstand te bieden tegen haar sluitingsbevel, schreeuwt zij ineens  moord en brand en wordt zelfs het rampenplan in werking gesteld. Engel wilde zelfs water en stroom afzetten! Schande!

Maar intussen is duidelijk waarom. Zoals gebruikelijk, heeft Leny alleen maar dubbele agenda’s. Haar secretaresse heeft geen gemakkelijk leven. Eerder schreven we over Leny http://fortoranjenieuws.nl/leny-poppe-de-looff-bij-jinek-twee-woorden-drie-leugens/ .  Op de persconferentie van 9 juni 2017 heeft zij haar geuzennaam weer eer aangedaan. Zij heeft de gehele verzamelde pers – en daarmee de hele natie- voorgelogen dat zij de camping ging sluiten en er voor alle bewoners een goed voorbereid plan van herhuisvesting had voorbereid. Maar dat was natuurlijk helemaal niet waar. Engel mocht dus in geen geval de camping sluiten want dat had definitief het einde van de carrière betekend. Voorlopig heeft zij de camping feitelijk onteigend en gaat zij zelf de exploitatie doen. Er zijn al nieuwe woonwagens besteld. Wordt vervolgd!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *