Ondermijnde rechtspraak

Ondermijnende criminaliteit: rechters die valsheid in geschriften plegen

Ondermijnende criminaliteit staat hoog op de agenda dezer dagen. Vandaar dat Fort Oranje een steentje gaat bijdragen in de strijd tegen deze vorm van criminaliteit die volgens sommige crimefighters als houtrot door de samenleving vreet. En laten we eerlijk zijn, wat ondermijnt een samenleving nou meer dan rechters die niet meer te vertrouwen zijn. Rechters die de rechtsstaat ondermijnen. Lees hier Brief Rechtbank Zeeland-West-Brabant 31.5.2017.

Charles van de Voort, hoofdofficier en Capo bij het RIEC
Charles van de Voort, Capo bij het RIEC en hoofdofficier

De Rechtbank ZWB

Omdat Fort Oranje de afgelopen jaren heeft vastgesteld dat bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant het herhaaldelijk is voorgekomen dat processen-verbaal vervalst zijn, is het  hoog tijd op te treden tegen deze vorm van ondermijnende criminaliteit. Vanzelfsprekend heeft een  strafrechtelijke aangifte tegen een vervalsende rechter bij justitie in Breda geen enkele zin.

Charles van de Voort

De hoofdofficier van justitie Charles van der Voort zit namelijk zelf diep in het ondermijningsteam.  Dit is namelijk dezelfde officier die de liegende en bedriegende ondermijningsofficier van justitie Lucas van Delft – die eigenhandig zijn bedreiging regisseerde- de hand boven het hoofd hield.  (meneer was gewoon overspannen) Deze zelfde hand houdt hij nou boven rechter mr. Zander. Een verder onderzoek naar de door mr. Zander gepleegde valsheid in geschriften is niet nodig volgens Charles. Immers, zowel Zander als de advocaat van de wederpartij hadden bevestigd dat het proces-verbaal prima in orde was. Dat klopt natuurlijk ook, niets mis met dat proces-verbaal, behalve dat het op bepaalde punten vervalst is. Charles negeert hierbij de beschikbare geluidsopname die onmiskenbaar bevestigt dat mr. Zander opzettelijk gesjoemeld heeft. Daarmee is wel degelijk wat mis. We gaan nu kijken wat ze bij het gerechtshof in ´s-Hertogenbosch van ondermijnende rechters vinden. Wordt vervolgt!

Lees hier het klaagschrift artikel 12 Sv Zander aan het gerechtshof.

One comment

  1. mijns inziens lijkt het mij van belang om mevr. poppe uit haar lijden te verlossen , immers deze vrouw is een gevaar voor de democratie en dus ook voor de gemeenschap ,
    dit is erg simpel want na enkele weken haar doen en laten gevolgd te hebben zijn we achter veel zaken gekomen , sterker nog we weten zelfs wanneer en waar mevr, haar behoefte doet of haar sexuele geneugten bevredigd en met wie !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *